Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

Workshop Zakelijk Flirten

Zakelijk flirten is een term die de laatste jaren veel voorbij komt. Wat houdt dit precies in? De ander centraal stellen in een gesprek zodat je optimale verbinding krijgt. Relatie is de basis van iedere succesvolle samenwerking, gelukkig kun je leren hoe je dit voor elkaar krijgt tijdens een workshop zakelijk flirten.

Bij zakelijk flirten is charisma een belangrijke factor. Niet iedereen heeft charisma maar iedereen kan leren hoe je de sfeer met je gesprekspartner kunt beïnvloeden. Tijdens de workshop zakelijk flirten leer je hoe je dit doet. Je leert hoe je lichaamstaal, energie en je charme gebruikt om tot de gewenste resultaten te komen.

Waarom zakelijk flirten werkt

De kracht van zakelijk flirten zit hem vooral in het optimaal op gemak stellen van je gesprekspartner. Stel je eens voor wat er zou gebeuren als jij bij collega’s, leidinggevenden, klanten en in prive relaties iedereen op z’n gemak weet te stellen. Mensen gaan het fijn vinden om bij jou in de buurt te zijn en dat werkt altijd in je voordeel! Je krijgt meer voor elkaar en je zult merken dat je veel positiever in het leven gaat staan omdat je zelf enthousiast bent.

Tijdens de workshop zakelijk flirten word je bewust van jouw charmes en je leert hoe je dit inzet om betere resultaten te bereiken.

Je uitstraling zal ook aanzienlijk toenemen. Een positieve uitstraling zorgt ervoor dat mensen je eerder zien staan en het gesprek met je aan willen gaan. Je leert hoe je gevoeliger wordt voor signalen van anderen.

Zakelijk flirten: De basis

Om succesvol aan de slag te gaan met zakelijk flirten geven we je hier een aantal handvatten waarmee je direct aan de slag kunt. Iedereen kan dit toepassen! Wees je ervan bewust dat het belangrijk is dat je de sfeer positiever maakt in iedere omgeving. Wat je ook doet, waar je ook bent. Zorg dat je een warme sfeer creëert. Een hele effectieve methode om dat te doen is door te lachen. Lachen werkt aanstekelijk, zorgt voor positieve energie en dat fleurt iedere omgeving op! Lachen is gezond. Zorg er daarbij voor dat je lichaam ook een open houding heeft. Mensen die lachen zijn makkelijker te benaderen. Maar als je een levenloze houding onder je hoofd hebt hangen dan kom je nogal incongruent over. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zorg er daarom voor dat je met je lichaamstaal ook een open houding aanneemt. Op deze manier kunnen mensen je gemakkelijker benaderen. Je verlaagt de drempels.

Contact maken

Als je contact wilt maken met iemand dan is dat het makkelijkst te doen door oogcontact te zoeken. Kijk iemand diep in de ogen (met name het linkeroog). De connectie die daardoor ontstaat is krachtig en nodigt uit om over te gaan tot gesprek. Hou ten alle tijden rekening met je lichaamstaal en focus je volledig op de persoon waarmee je spreekt. Luister aandachtig naar wat er verteld wordt en laat merken dat je het interessant vindt. Stel open vragen en blijf positief! Geeft zo nu en dan een compliment als dat uitkomt. Hiermee bevestig je de persoon in zijn kunnen. Als je met iemand in een leuk gesprek bent dan is het vrij eenvoudig om de persoon aan te raken. Door verbinding van lichaamsdelen maken mensen oxytocine vrij in het brein. Dit zorgt ervoor dat het vertrouwen groeit in de “aanraker”. Uiteraard een techniek waar je wel voorzichtig mee moet zijn. Niet iedereen is er van gediend.
Uiteraard moet je bewust zijn van de lichaamstaal van je gesprekspartner. Spiegel het gedrag zodat de andere persoon zich nog meer op z’n gemak gaat voelen.

Als je dit toepast dan ga je merken wat voor impact dat heeft. Wil je hier nou echt mee leren omgaan? Neem dan deel aan de workshop zakelijk flirten! Vul hiernaast het formulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? We adviseren je graag!
Bel ons op 030-2001020 of e-mail naar info@sprekersboeken.nl

Reserveer nu je plek!

Door hier je gegevens achter te laten, reserveer je jouw plek bij de training van jouw keuze. Je bent nog niet tot betaling verplicht, we sturen je namelijk een offerte toe zodat jij er op jouw moment een besluit over kunt nemen.