Meer informatie over Workshop Werkgeluk? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

Workshop Werkgeluk

Werkgeluk: het gevoel van geluk dat je krijgt van je werk. Het creëren van gelukkige medewerkers is voor veel managers de heilige graal van leiderschap. Want blije teamleden zijn ultiem gemotiveerd en leveren betere resultaten dan hun ongelukkige collega’s. Maar hoe creëer je een werkomgeving waarin je medewerkers gelukkig kunnen zijn? Hoe stimuleer je positieve energie? En hoe kun je je invloed aanwenden om het werkgeluk van zowel jezelf als je medewerkers te vergroten? Tijdens de workshop Werkgeluk maak je kennis met het resultaat van meer geluk op de werkvloer en leer je technieken en strategieën toepassen om het te laten toenemen.

Werkgeluk is te leren. Bewustwording en inspiratie

Wanneer je zelf gelukkig bent op je werk, ben je een fijner persoon om mee te werken. Een betere leider die een omgeving vol positieve energie creëert. Daarom gaan we met de workshop Werkgeluk dieper in op de vraag wat jou gelukkig maakt. Waar je voldoening uit haalt. De pure essentie van waarom je doet wat je doet. Als je dat ontdekt hebt, kunnen we effectief aan de slag met strategieën en technieken waarmee je zelf het gevoel van geluk vaker en intenser ervaart. Op die manier ondervindt je zelf wat je bij je medewerkers probeert te stimuleren.

Werkgeluk is een individuele keuze

Als manager of leidinggevende ben je meestal niet ins taat om al je teamleden gelukkig te maken. Hoezeer je ook je best doet. Dat komt omdat werkgeluk een keuze is. Een interne keuze van iedere, individuele medewerker. Je hebt dus geen directe invloed op het werkgeluk van werknemers als ze er simpelweg voor kiezen om niet gelukkig te zijn. Maar je kunt ze wel stimuleren om die keus te maken. Want er zijn wel degelijk factoren die je medewerkers beïnvloeden om te kiezen voor werkgeluk.

Ontdek de invloedrijke geluksfactoren

Tijdens de workshop Werkgeluk gaan we ontdekken welke factoren belangrijk zijn voor jouw team. Je kunt daarbij denken aan het gevoel van empowerment. Het geven van vertrouwen en de motivatie om eigen beslissingen te maken en zich te ontwikkelen. Vrijheid, blijheid. Maar ook aan het laten zien van dankbaarheid. Door te laten zien dat je hun harde werk waardeert, creëer je loyaliteit en een positieve werkomgeving. De eerste stap is om mensen te laten praten over wat hen motiveert. Waar ze gelukkig van worden. Daarom is de workshop Werkgeluk ook bij uitstek geschikt als uitje of teambuilding activiteit. Met extra benefits.

Inhoud & resultaat van de workshop Werkgeluk

De workshop Werkgeluk is interactief. Dat houdt in dat we je onderwijzen in een stukje positieve psychologie, maar ook dat je vooral zelf aan de slag gaat. Wij geven je handvatten, tips en advies. Met leuke opdrachten ontdek je waar je zelf gelukkiger van wordt en oefen je hoe je dat gevoel van geluk vaker kunt beleven. We laten je en je teamleden het effect van diverse geluksstrategieën en -technieken ervaren, zodat je na afloop van de workshop Werkgeluk onder andere:

  • weet waar je medewerkers en jij zelf gelukkig van worden
  • welke factoren dat geluk beïnvloeden
  • meer positieve energie binnen teams kunt kweken
  • een betere samenwerking weet te realiseren
  • en wat je kunt doen om gelukkiger te werken

Maak kennis met de mogelijkheden

Benieuwd naar wat de workshop Werkgeluk voor jou persoonlijk, voor je team of voor je organisatie kan betekenen? We gaan graag met je in gesprek om je te informeren over de mogelijkheden en om te ontdekken waar er behoefte aan is, zodat we de inhoud van de training af kunnen stemmen op jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op en kies voor meer geluk op de werkvloer!

Het is ons doel om een perfecte match te maken tussen uw doelstellingen, de deelnemers en de spreker, dagvoorzitter of workshopleider die u bij ons boekt. Ons boekingsproces loopt daarom als volgt:

1. U neemt telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.

2. Wij bellen u om uw wensen te inventariseren en advies te geven. Op basis hiervan sturen we een vrijblijvende offerte toe.

3. Indien akkoord ondertekent u de offerte digitaal en plannen wij een voorbespreking in met u en de voorgestelde spreker of trainer.

Wij nemen het proces uit handen voor u en zorgen dat alles perfect is geregeld.
Voor iedere inspiratiesessie, workshop of lezing plannen we een voorbespreking in met de spreker of trainer. Op deze manier weet u zeker dat er een goede match is tussen wat u wilt bereiken en wie u inhuurt.
Doorgaans heeft het de voorkeur om een telefonische voorbespreking te doen. Indien het om een grote opdracht gaat is het mogelijk om een voorbespreking op locatie te plannen. Het kan zijn dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. Uiteraard overleggen we dit eerst met u.

Informatie aanvragen

Meer informatie over werkgeluk?
Neem vrijblijvend contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.