Workshop Meer succes met minder stress

Ontdek de kracht van effectief timemanagement en leer hoe je meer kunt bereiken in minder tijd.

Workshop Meer succes met minder stress

Soms is het werkelijk waar niet te geloven hoe snel een dag voorbij vliegt. Dat heeft voor- en nadelen. Als je jouw planning keurig beheerst dan is er niets aan de hand. Maar als je achter loopt op je planning en ongelooflijk druk bent dan kan het enorm frustrerend zijn als de dagen voorbij vliegen. Timemanagement is de sleutel die ervoor zorgt dat je tot rust kunt komen, structureel je planning houdt, je grenzen bewaakt en tijd hebt om leuke dingen te doen. Hoe kun je daar goed mee omgaan?

Wellicht komt er zoveel op je af op je werk dat je niet weet hoe het allemaal op tijd af kunt krijgen. Als je met strakke deadlines werkt kan het behoorlijk zweten zijn richting het einde. Krijg jij je werk altijd op tijd af terwijl je zakelijk en privé toch in balans blijft houden? Heb je nog tijd om te genieten van het leven? Van je relaties? Of kom je om in de enorme hoeveelheid werk die je altijd hebt?

Bereik meer in minder tijd
Er zijn een aantal handvatten die je kunnen helpen om een echte timemanager te worden. Als we heel kort door de bocht gaan dan kan een grote meerderheid tijdstress voorkomen worden als je leert om uitstelgedrag te doorbreken, niet te perfectionistisch te zijn en wellicht de meest effectieve: Leer “nee” zeggen! Dat laatste heeft voor een enorm verschil gezorgd in de levens van vele deelnemers. En het is ongelooflijk eenvoudig toe te passen. Wat zou er gebeuren als jij vaker “nee” zou zeggen?

Uitstelgedrag, perfectionisme en “nee” zeggen

Uitstelgedrag doorbreken, minder perfectionistisch zijn en gewoon “nee” zeggen als iets niet uitkomt. Het klinkt eenvoudig, het is voor velen de grootste uitdaging.

Tijdens deze timemanagement workshop gaan we je leren hoe je uitstelgedrag doorbreekt. Vaak zit je vastgeroest in patronen. Deze patronen heb je door de jaren heen opgebouwd en misschien ben je er helemaal niet bewust van. Wij helpen je om de patronen te ontdekken en daar actief mee aan de slag te gaan!

Perfectionisten hebben ook sneller last van tijdsdruk. Waarom? Alles wat ze doen moet perfect zijn. En dat kost nou eenmaal meer tijd. Tijdens de timemanagement workshop ga je leren hoe je een stapje terug kunt doen in je perfectionisme. Je zult ontdekken dat je dan nog steeds geweldige kwaliteit levert omdat je minder stress hebt.

Misschien de beste oplossing, toch voor velen de moeilijkste stap. “Nee” zeggen. Het is ongelooflijk om te zien hoe eng mensen het vinden om gewoon nee te zeggen als iets niet uitkomt. Iemand anders op de eerste plek zitten is niet gezond voor je ontwikkeling. Of het nu je baas is, je manager, een collega, familie, vrienden of vreemdelingen. Je hebt altijd het recht om nee te zeggen als dat nodig is om zelf in balans te blijven. Het is belangrijk dat je ook aan jezelf denkt. Als je het fijn vindt om anderen te helpen dan kan dit een grote valkuil voor je zijn. Je kunt geen mensen helpen als je zelf nergens aan toe komt, nooit kunt opladen, niet kunt uitrusten of genieten. Tijdens de timemanagement workshop gaan we je handvatten aanreiken waardoor je een gezonde balans kunt vinden hierin.

Vraag om hulp

Vraag je weleens om hulp? Op nee zeggen na, is dit een hele eenvoudige oplossing. Soms durven we niet om hulp te vragen om wat voor reden dan ook. De timemanagement workshop geeft je inzicht in hoe je dit op een goede manier kunt doen.

Realistisch plannen

Timemanagement valt of staat natuurlijk voor een groot deel bij plannen. Je moet leren om realistisch te plannen. Hou rekening met werk, vrije tijd, sportactiviteiten etc. Als je goed kunt plannen dan ga je meer bereiken in minder tijd. Realistisch plannen komt ruimschoots aan bod in ze timemanagement workshop.

Wil jij leren hoe je meer kunt bereiken in minder tijd? Hoe je een balans vindt waardoor je meer tijd overhoudt en hoe je bovenstaande punten goed kunt toepassen? Dan is deze timemanagement workshop geschikt voor jou! Vul hiernaast het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Inhoud van de workshop timemanagement

– De principes van realistisch plannen.
– Het Belangrijk-Urgent-Kwadrant.
– Getting things done: verwerk je e-mail in een handomdraai.
– Uitstelgedrag, perfectionisme, nee-zeggen.
– Tijdverspillers.
– Een persoonlijk stappenplan voor verbetering.

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Achtergrond

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Ook inzetbaar voor...

Veelgestelde vragen

Het is ons doel om een perfecte match te maken tussen jouw doelstellingen, de deelnemers en de spreker, dagvoorzitter of workshopleider die je bij ons boekt. Ons boekingsproces loopt daarom als volgt:

1. Je neemt telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.

2. Wij bellen je om jouw wensen te inventariseren en advies te geven. Op basis hiervan sturen we een vrijblijvende offerte toe.

3. Indien akkoord onderteken je de offerte digitaal en plannen wij een voorbespreking in met jou en de voorgestelde spreker of trainer.

Wij nemen het proces uit handen voor jou en zorgen dat alles perfect is geregeld.

Voor iedere inspiratiesessie, workshop of lezing plannen we een voorbespreking in met de spreker of trainer. Op deze manier weet je zeker dat er een goede match is tussen wat je wilt bereiken en wie je inhuurt.

Doorgaans heeft het de voorkeur om een telefonische voorbespreking te doen. Indien het om een grote opdracht gaat, is het mogelijk om een voorbespreking op locatie te plannen. Het kan zijn dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. Uiteraard overleggen we dit eerst met je.

Referenties

Tarief

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Workshop Meer succes met minder stress

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.