Meer informatie over Workshop Teamcoaching Zelfsturing?
Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

Aanvullende informatie
  • Eerste item
  • Tweede item
  • Derde item

Teamcoaching Zelfsturing

Vind je het waardevol om als ondernemer of leidinggevende het beste uit je team te halen? Wil je dat de onderlinge samenwerking versterkt, waardoor iedereen in staat is om succesvol te werken? Lijkt het je geweldig om dit op een professionele manier tot stand te brengen? Kies dan voor een Teamcoaching dag waarin jij met je team intensief begeleiding krijgen. Jullie leren kritisch naar jezelf en naar de ander te kijken, waarna jullie goed in staat zijn te reflecteren.

Zelfsturend team levert tevreden medewerkers

Wist je dat zelfsturende teams tot gemotiveerde medewerkers leiden? En dat komt een organisatie weer ten goede. Gedurende een Teamcoaching traject ga je samen leren, samen ontdekken en samenwerken. Door elkaars kracht te ontdekken kunnen jullie elkaar hierin ondersteunen. De saamhorigheid neemt toe en iedereen gaat op topniveau functioneren. Je werkt aan de groepsdynamica en de verdere ontwikkeling van jouw team.

Leer je team van binnen en buiten kennen

Tijdens een Teamcoaching traject spelen een aantal perspectieven een rol; jij als leidinggevende, de groep als geheel en de individuele medewerkers staan centraal. Hoe profileer jij je als leidinggevende, wie zitten er in jouw team, welke expertise heeft elk teamlid en hoe kun je dit versterken? Jullie gaan uit elk individu het beste halen, waardoor je als team meer succes kunt creëren in de werkomgeving. Zowel de succesfactoren en mogelijke struikelblokken gaan jullie gezamenlijk analyseren.

Maak van je eigen afdeling een hecht team
Vind je het een machtig mooi idee om een klinkend resultaat met een hecht team te behalen? Dit is één van de onderwerpen die aan bod komt tijdens de Teamcoaching. Teamcoaching zorgt ervoor dat het ontwikkelproces van jouw team in stroomversnelling raakt. Je ontdekt alle ambities en talenten binnen van jouw teamleden en bespreekt dit met elkaar. Zo groeien jullie uit tot een hecht team dat elkaar ondersteunt en aanmoedigt.

Doorbreken van ineffectieve patronen en werkwijze

Tijdens een Teamcoaching traject staat de werkcontext centraal. Hoe werken jullie op dit moment, met welke vraagstukken hebben jullie te maken en welke klanten verhogen de werkdruk? Wanneer je al enige tijd met dezelfde mensen werkt, sluipen er soms ineffectieve werkpatronen in. In de Teamcoaching gaan jullie onderzoeken welk effect dat heeft op de resultaten die jullie leveren. Wellicht leer je andere manieren van werken die meer effect opleveren. Door elkaar uit te dagen om met nieuw gedrag te experimenteren, kunnen jullie ineffectieve patronen doorbreken.

Het is ons doel om een perfecte match te maken tussen uw doelstellingen, de deelnemers en de spreker, dagvoorzitter of workshopleider die u bij ons boekt. Ons boekingsproces loopt daarom als volgt:

1. U neemt telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.

2. Wij bellen u om uw wensen te inventariseren en advies te geven. Op basis hiervan sturen we een vrijblijvende offerte toe.

3. Indien akkoord ondertekent u de offerte digitaal en plannen wij een voorbespreking in met u en de voorgestelde spreker of trainer.

Wij nemen het proces uit handen voor u en zorgen dat alles perfect is geregeld.
Voor iedere inspiratiesessie, workshop of lezing plannen we een voorbespreking in met de spreker of trainer. Op deze manier weet u zeker dat er een goede match is tussen wat u wilt bereiken en wie u inhuurt.
Doorgaans heeft het de voorkeur om een telefonische voorbespreking te doen. Indien het om een grote opdracht gaat is het mogelijk om een voorbespreking op locatie te plannen. Het kan zijn dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. Uiteraard overleggen we dit eerst met u.

Meer informatie over Teamcoaching Zelfsturing?
Neem vrijblijvend contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.