Meer informatie over Workshop Teambuilding?
Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

Aanvullende informatie
 • Eerste item
 • Tweede item
 • Derde item

Workshop Teambuilding

Hoe zorg je ervoor dat een team sterker wordt, beter samenwerkt en beter gebruik maakt van individuele kwaliteiten én verschillen? Dat is precies waar we mee aan de slag gaan tijdens de Workshop Teambuilding.

Iedere organisatie erkent de waarde van een sterk team. Tegelijkertijd komen in werksituaties mensen samen die op verschillende manieren naar dingen kijken. Mensen met een verschillende aanpak, diverse kwaliteiten en andere valkuilen. Dat kan soms zorgen voor miscommunicatie en kan de prestaties van een team onder druk zetten.

Met meer plezier samen doelen bereiken

In de Workshop Teambuilding wordt vanuit een ontspannen setting gewerkt aan het vergroten van de kracht van een team. We gaan aan de slag met een aantal verschillende onderwerpen, waaronder:

 • De kracht van verschil. Verschillen tussen mensen zijn goed. De meest succesvolle teams benutten de verschillen tussen mensen in plaats van ze af te doen als “goed” of “slecht”.
 • Persoonlijke kwaliteiten. Hoe zet je ieders kwaliteiten op een optimale manier in? Hoe sluit je kwaliteiten van verschillende mensen op elkaar aan binnen een team?
 • Open communiceren: hoe creëer je een omgeving waarbinnen je op een open manier – maar altijd respectvol – met elkaar kunt communiceren?
 • Gezamenlijk succes: samen vieren van kleine én grote successen is belangrijk. Je leert een aantal makkelijk toepasbare manieren om makkelijker en vaker successen te delen en te vieren.
 • Concrete oefeningen, opdrachten en rollenspellen

Door een unieke mix van theorie, praktijk, oefeningen en humor ondervind je in deze workshop aan den lijve wat de kracht van een betere teamspirit kan zijn.

Na de Workshop Teambuilding:

Na de workshop ga je naar huis met een flinke dosis inspiratie en praktisch toepasbare vaardigheden om samen met je team te blijven groeien. Heb je de workshop samen met je team gevolgd dan:

 • Weten jullie hoe je beter kunt samenwerken
 • Is ieder zich bewust van de persoonlijke impact die hij/zij kan maken
 • Verminderen spanningen tussen teamleden
 • Erkennen teamleden het belang van open communicatie
 • Herkennen jullie verschillen als kracht

Voor wie is de Workshop teambuilding?

De workshop is bedoeld voor teams die samen een leerzame en leuke ervaring willen hebben waar ze als sterker team uitkomen. Ook is het mogelijk om de training te verzorgen voor een specifieke functiegroep binnen jowu organisatie, zoals managers of teamleiders. Voor het maximale resultaat raad ik echter aan om de workshop bij voorkeur met een team te volgen dat dagelijks met elkaar te maken heeft in de werksituatie.

Het is ons doel om een perfecte match te maken tussen uw doelstellingen, de deelnemers en de spreker, dagvoorzitter of workshopleider die u bij ons boekt. Ons boekingsproces loopt daarom als volgt:

1. U neemt telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.

2. Wij bellen u om uw wensen te inventariseren en advies te geven. Op basis hiervan sturen we een vrijblijvende offerte toe.

3. Indien akkoord ondertekent u de offerte digitaal en plannen wij een voorbespreking in met u en de voorgestelde spreker of trainer.

Wij nemen het proces uit handen voor u en zorgen dat alles perfect is geregeld.
Voor iedere inspiratiesessie, workshop of lezing plannen we een voorbespreking in met de spreker of trainer. Op deze manier weet u zeker dat er een goede match is tussen wat u wilt bereiken en wie u inhuurt.
Doorgaans heeft het de voorkeur om een telefonische voorbespreking te doen. Indien het om een grote opdracht gaat is het mogelijk om een voorbespreking op locatie te plannen. Het kan zijn dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. Uiteraard overleggen we dit eerst met u.

Meer informatie over Workshop Teambuilding?
Neem vrijblijvend contact op.