Meer informatie over Workshop Netwerken voor Professionals?
Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

Aanvullende informatie
  • Eerste item
  • Tweede item
  • Derde item

Workshop Netwerken voor Professionals

Wist je dat je als ondernemer met netwerken een waardevol instrument in handen hebt? Ook voor leidinggevenden, verkoopprofessionals en zzp-ers werkt netwerken goed en functioneel en leg je op een ongedwongen manier contact met anderen. In de training Succesvol Netwerken leer je niet alleen je netwerk te onderhouden. Je gaat er ook aan werken om je netwerk te vergroten en hier waardevolle contacten aan over te houden.

Een groot netwerk is goud waard

Om inzicht te krijgen in wat het nu precies inhoudt, start de training Succesvol Netwerken met de definities en kernbegrippen van netwerken. Ook krijg je handvatten om jezelf te profileren tijdens netwerkevents en hoe je tot afspraken kunt komen met interessante partijen. Wist je overigens dat social media een belangrijke bijdrage kan leveren? Met name LinkedIn kun je gebruiken om direct na een gesprek met je gesprekspartner in contact te blijven.

Netwerkkwaliteiten zorgen ervoor dat anderen je zien

Je bent je eigen visitekaartje. Wanneer je gaat netwerken, dan is het belangrijk dat jij jezelf goed presenteert en in beeld brengt. Tijdens de training Succesvol Netwerken leer je daarom de fijne kneepjes en het belang van een elevator pitch. Daardoor ben je in staat om in 1 minuut aan een ander te vertellen wat je doet en waar jouw kracht ligt. Met een duidelijke presentatie verhoog je het rendement van je netwerk en kun je zakelijke doelstellingen realiseren.

Waardevolle inzichten en technieken waar je lang plezier van hebt
De training Succesvol Netwerken gaat jou waardevolle inzichten en technieken geven, waar je ook op de lange termijn van profiteert. Onder andere het gebruik en inzet van social media neemt een belangrijk onderdeel in tijdens de training. Wist je dat iedereen een eigen persoonlijke netwerkstijl heeft? Het gaat jou succes opleveren wanneer je bewust bent van je eigen stijl en deze optimaal leert ontwikkelen.

Gesprekken tijdens netwerkevents op natuurlijke wijze voeren
Het draait tijdens netwerken om praten, praten en nog eens praten. Daarom is het erg handig wanneer je de juiste gesprekstechnieken kunt hanteren. Gedurende de training Succesvol Netwerken staat het voeren van gesprekken op het programma en werk je met voorbeelden uit de praktijk. Hoe vaker je oefent, hoe natuurlijker en ontspannen je met anderen in gesprek gaat.

Houd bij met wie je gesproken hebt

Het lijkt wat onbenullig om een soort netwerkadministratie bij te houden. Toch werkt dit erg goed. Zo kun je noteren wat je met iemand besproken hebt, zodat je hier een volgende keer op terug kunt komen. Mensen waarderen het enorm wanneer je hebt onthouden wat zij de vorige keer vertelden. Tijdens de training Succesvol Netwerken komt dit onderwerp daarom zeker ter sprake.

Het is ons doel om een perfecte match te maken tussen uw doelstellingen, de deelnemers en de spreker, dagvoorzitter of workshopleider die u bij ons boekt. Ons boekingsproces loopt daarom als volgt:

1. U neemt telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.

2. Wij bellen u om uw wensen te inventariseren en advies te geven. Op basis hiervan sturen we een vrijblijvende offerte toe.

3. Indien akkoord ondertekent u de offerte digitaal en plannen wij een voorbespreking in met u en de voorgestelde spreker of trainer.

Wij nemen het proces uit handen voor u en zorgen dat alles perfect is geregeld.
Voor iedere inspiratiesessie, workshop of lezing plannen we een voorbespreking in met de spreker of trainer. Op deze manier weet u zeker dat er een goede match is tussen wat u wilt bereiken en wie u inhuurt.
Doorgaans heeft het de voorkeur om een telefonische voorbespreking te doen. Indien het om een grote opdracht gaat is het mogelijk om een voorbespreking op locatie te plannen. Het kan zijn dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. Uiteraard overleggen we dit eerst met u.

Meer informatie over Workshop Netwerken voor Professionals?
Neem vrijblijvend contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.