Meer informatie over Workshop Jongleerworkshop?
Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

Jongleerworkshop

Hoe hou je alle ballen in de lucht als er zoveel op je afkomt? Humor en interactie is de basis van deze jongleerworkshop. De gewenste inhoud wordt gekoppeld aan het jongleren.

Om de workshop perfect aan te laten sluiten bij de wensen van de organisatie hebben we van tevoren telefonisch contact. Tijdens de workshop komen alle onderwerpen aan bod.

Inhoud van de jongleerworkshop

Nadat er een korte introductie is gehouden over hoe jongleren werkt gaan de deelnemers aan de slag. We starten met één bal in de lucht houden. Hoe hou je straks meerdere ballen onder controle? Stapje voor stapje, op het ritme van muziek leren de deelnemers jongleren. Ondertussen moeten ze elkaar aanmoedigen en op het tempo van de muziek moeten ze steeds sneller de ballen in de lucht houden. Een hilarische uitdaging waarbij veel gelachen wordt.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat jongleren de aanwezigheid van “witte stof” in je brein vergroot. Witte stof vergroot het leervermogen. Jongleren maakt je slimmer. Het stimuleert de hersenen en zorgt voor een betere motoriek. Daarnaast versterkt het je zelfvertrouwen omdat je ontdekt dat je iets kan wat je niet direct had verwacht. Een fijne bijkomstigheid is dat jongleren ook nog eens stress verlagend werkt.

Bent u op zoek naar een leuke, snelle en stimulerende activiteit die ook nog eens leerzaam is en de teamspirit verhoogt? Dan is een jongleerworkshop uitermate geschikt voor uw organisatie.

Jongleerworkshop als bedrijfsuitje of teambuilding

Ben je op zoek naar een interactief bedrijfsuitje of teambuildings activiteit waarbij plezier, humor en samen lichamelijk actief zijn centraal staat? Een jongleerworkshop is daarvan een ideaal onderdeel. Jongleren is een activiteit waarvoor mannen en vrouwen dezelfde aanleg kunnen hebben. Lengte en kracht spelen geen rol. Iedereen kan meedoen.

Vooraf bespreken we je wensen rond de precieze inhoud van het programma. Zo kunnen we de jongleerworkshop optimaal laten aansluiten op je thema of boodschap. Onderwerpen die vaak aan de orde komen in de jongleerworkshop, zijn teambuilding, loslaten van oude patronen en, hoe kan het anders: hoe houd je alle ballen in de lucht?

Mogelijke onderwerpen bij een jongleerworkshop

Tijdens deze workshop kunt u onderstaande inhoud koppelen aan de activiteit:

  • Leren loslaten
  • Omgaan met verandering
  • Alle ballen in de lucht houden
  • Humor en interactie
  • Teambuilding
  • Patronen doorbreken
Het is ons doel om een perfecte match te maken tussen uw doelstellingen, de deelnemers en de spreker, dagvoorzitter of workshopleider die u bij ons boekt. Ons boekingsproces loopt daarom als volgt:

1. U neemt telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.

2. Wij bellen u om uw wensen te inventariseren en advies te geven. Op basis hiervan sturen we een vrijblijvende offerte toe.

3. Indien akkoord ondertekent u de offerte digitaal en plannen wij een voorbespreking in met u en de voorgestelde spreker of trainer.

Wij nemen het proces uit handen voor u en zorgen dat alles perfect is geregeld.
Voor iedere inspiratiesessie, workshop of lezing plannen we een voorbespreking in met de spreker of trainer. Op deze manier weet u zeker dat er een goede match is tussen wat u wilt bereiken en wie u inhuurt.
Doorgaans heeft het de voorkeur om een telefonische voorbespreking te doen. Indien het om een grote opdracht gaat is het mogelijk om een voorbespreking op locatie te plannen. Het kan zijn dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. Uiteraard overleggen we dit eerst met u.

Informatie aanvragen

Meer informatie over Jongleerworkshop?
Neem vrijblijvend contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.