Workshop Creatief Denken

Durf buiten de lijntjes te denken: Ontdek de kracht van creativiteit met onze inspirerende workshop!

Workshop Creatief Denken

Hoe creatief ben jij? Hoe creatief is de organisatie waarin je functioneert? Creativiteit kent verschillende uitingen. Je zult verstelt staan van de mogelijkheden die creativiteit biedt. Maar, als je deze creativiteit wil vergroten binnen jezelf en binnen de organisatie dan sta je voor een uitdaging. De uitdaging is om bewust te kiezen om de structuur en de patronen die met de jaren zijn ontstaan los te laten. Durf groot te denken, durf in mogelijkheden te denken!

Creativiteit is het creëren van iets nieuws dat nuttig en verrassend is. Alles wordt eerst in ons hoofd gecreëerd en als we daarmee aan de slag gaan dan kan het daadwerkelijk gerealiseerd worden. Kijk eens om je heen om de vorige zin op je in te laten werken. Alles, maar dan ook echt alles, is twee keer gecreëerd. De organisatie waarin je werkt is op dezelfde wijze ontstaan. Een workshop creatief denken kan je daarbij helpen.

Creatief denken: durf buiten de kaders te denken!

Nu is het zo dat ons brein geneigd is om structuren aan te wennen en vanuit vaste patronen te denken. Dit komt onder andere voort uit ons verlangen naar zekerheid en rust. Als je verder wil komen dan is het belangrijk dat jij je bewust wordt van denkpatronen en ze gaat doorbreken. Het is tijd voor creativiteit! Waarom creativiteit belangrijk is? Kijk om je heen!

Als alles zou kunnen, wat zou je dan aan jezelf willen veranderen? Wat zou je binnen je organisatie willen veranderen?

Met deze vraag activeer je het creatieve gedeelte van het brein. Je gaat bedenken wat je het allerliefst zou willen veranderen en omdat alles kan moet je zonder beperkingen denken. Dit is gelijk een leuke test voor jezelf om te ontdekken hoe het met jouw creatief vermogen is.

Leer creatiever denken en problemen oplossen

een gezonde organisatie biedt ruimte voor creativiteit, voor vernieuwing. Stel je voor dat alle mensen binnen de organisatie in mogelijkheden denken. Wat zou dat betekenen voor de resultaten, voor de werksfeer of voor de klanten?

Ben je op zoek naar een manier om de creativiteit binnen de organisatie te vergroten? Wil je hier middels een leuke workshop mee aan de slag gaan?

Het is zo veel voorkomend dat de mensen binnen organisaties in een sleur terechtkomen. Hoe kun je er zelf, maar ook met elkaar voor zorgen dat het leuk blijft? Met meer ruimte voor creativiteit gaat alles positiever worden. Tijd voor vernieuwing!

Interactief en inspirerend aan de slag…

Tijdens een creatief denken workshop gaan we interactief aan de slag om denkkaders en denkpatronen te doorbreken. De deelnemers worden geprikkeld om buiten hun denkkaders te denken. Raak geïnspireerd en doe gewoon mee! De creatief denken workshop is een interactieve mix van mindmappen, oefeningen en inhoud die blijft hangen.

Een creatief denken workshop helpt je om in oplossingen en mogelijkheden te denken. Dat zorgt ervoor dat je een positievere levenshouding krijgt en energieker zult worden.

Inhoud van de workshop creatief denken

  • Wat de basis is van creativiteit.
  • Waarom denkkaders en patronen je belemmeren.
  • Hoe je denkkaders en patronen kunt doorbreken.
  • Interactieve oefeningen.

We beginnen met wat de basis is van creativiteit en hoe je die creativiteit weer terugkrijgt. Vervolgens gaan we dieper in op denkkaders en denkpatronen. We gaan proberen te achterhalen hoe ze zijn ontstaan en op welke gebieden ze je belemmeren. Vervolgens gaan we aan de slag met oefeningen en dan ga je ervaren hoe belangrijk creativiteit voor je is.

Ben je op zoek naar een manier om de creativiteit binnen de organisatie te vergroten? Dan is een creatief denken workshop uitermate geschikt.

Vul hiernaast het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Achtergrond

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Ook inzetbaar voor...

Veelgestelde vragen

Het is ons doel om een perfecte match te maken tussen jouw doelstellingen, de deelnemers en de spreker, dagvoorzitter of workshopleider die je bij ons boekt. Ons boekingsproces loopt daarom als volgt:

1. Je neemt telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.

2. Wij bellen je om jouw wensen te inventariseren en advies te geven. Op basis hiervan sturen we een vrijblijvende offerte toe.

3. Indien akkoord onderteken je de offerte digitaal en plannen wij een voorbespreking in met jou en de voorgestelde spreker of trainer.

Wij nemen het proces uit handen voor jou en zorgen dat alles perfect is geregeld.

Voor iedere inspiratiesessie, workshop of lezing plannen we een voorbespreking in met de spreker of trainer. Op deze manier weet je zeker dat er een goede match is tussen wat je wilt bereiken en wie je inhuurt.

Doorgaans heeft het de voorkeur om een telefonische voorbespreking te doen. Indien het om een grote opdracht gaat, is het mogelijk om een voorbespreking op locatie te plannen. Het kan zijn dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. Uiteraard overleggen we dit eerst met je.

Referenties

Tarief

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Workshop Creatief Denken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.