Breintraining: effectiever werken

Leer technieken om informatie sneller te verwerken, beter te onthouden, en slimmer te werken voor meer persoonlijke productiviteit en minder stress.

Breintraining: effectiever werken

De werkdruk wordt vandaag de dag steeds hoger. Je hebt steeds meer te doen in dezelfde tijd. Er zijn genoeg technologische ontwikkelingen die het je gemakkelijker maken, maar dat betekent ook dat klanten of het management steeds vaker verwachten dat je ook daadwerkelijk sneller werkt. Om de stress de baas te blijven moet je niet zozeer sneller en harder werken – maar vooral effectiever. Tijdens de Breintraining leren we je je volledige hersencapaciteit te ontdekken en te benutten, zodat je meer informatie sneller kunt verwerken en beter kan onthouden. Kortom, meer persoonlijke productiviteit en meer energie aan het eind van de dag.

Braintraining: de win-win workshop

Breintraining is er voor iedereen, maar vooral directeuren, managers en andere leidinggevenden hebben er baat bij. Zij verwerken immers op dagelijkse basis grote hoeveelheden informatie. Door dat effectiever te doen bespaar je veel tijd en energie, die je vervolgens weer in andere werkzaamheden kunt steken of kunt gebruiken om een gezonde balans tussen je werk- en privéleven te bewerkstelligen. De workshop Breintraining zorgt niet alleen maar voor meer effectiviteit en creativiteit, maar creëert ook rust in je hoofd. Minder stress en meer plezier in je werk. Win-win.

Onthoud meer en beter met dankzij geheugentechnieken

Je geheugen is bepalend voor je succes. Met een geheugen als een zeef kom je immers onprofessioneel en warrig over. Met een goed geheugen onthoud je dingen beter, maar je bent er ook beter mee in staat verbanden te leggen en associaties te maken. Twee vereisten voor een verhoogde creativiteit en oplossingsvermogen. En het mooiste van alles? Je geheugen is te trainen. En dat is precies wat we met de braintraining gaan doen. We leren je allerlei handige studie- en geheugentechnieken. Zo vergeet je nooit meer een naam van een prospect.

Maak kennis met de kracht van Mindmapping

Één van de technieken om het potentieel van je brein te benutten, betreft het maken van een mindmap. Met een mindmap maak je je gedachten, ideeën en concepten visueel. Het is een handige manier om complexe informatie te structureren én te onthouden, want een grafische weergave is voor mensen makkelijker te verwerken dan een grote lap tekst. Tijdens de Breintraining gaan we daarom actief aan de slag met het creëren en interpreteren van effectieve mindmaps.

Bespaar tijd met snellezen

Een ander onderdeel van de braintraining omvat het snellezen. We leren je om zowel in e-mails als dikke rapporten snel tot de kern te komen. Om de belangrijke informatie er direct uit te kunnen fileren, de (hoofd)boodschap meteen te kunnen identificeren en om de inhoud beter te begrijpen. Dat blijkt vaak een enorme tijdswinst op te leveren. Met oefeningen van een deskundige trainer verbeter je je leessnelheid al aanzienlijk tijdens de workshop. Direct toepasbaar in de praktijk dus.

Resultaat van de Breintraining

Na de Breintraining ben je in staat om:

  • Creatievere oplossingen te bedenken.
  • Mindmaps te maken en in te zetten om complexe informatie te ordenen.
  • Teksten beter te begrijpen en snel de kern eruit te halen.
  • Iedere dag meer tijd over te houden.
  • Slimmer en effectiever te werken (en dus meer gedaan te krijgen in dezelfde tijd).

Breintraining – Op maat gemaakte workshop

De inhoud van de workshop kan per training verschillen. Afhankelijk van de voorkennis en praktijkervaring van de deelnemers behandelen we bepaalde onderwerpen korter of gaan we juist dieper op de materie in. Daarom doen we graag eerst een (telefonische) voorbespreking. Zodat we de braintraining helemaal af kunnen stellen op jouw persoonlijke behoeften en die van je bedrijf of organisatie. Neem contact op voor meer informatie over de Breintraining en benut het volledige potentieel van je hersenen!

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Informatie aanvragen

Achtergrond

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Informatie aanvragen

Ook inzetbaar voor...

Veelgestelde vragen

Het is ons doel om een perfecte match te maken tussen jouw doelstellingen, de deelnemers en de spreker, dagvoorzitter of workshopleider die je bij ons boekt. Ons boekingsproces loopt daarom als volgt:

1. Je neemt telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.

2. Wij bellen je om jouw wensen te inventariseren en advies te geven. Op basis hiervan sturen we een vrijblijvende offerte toe.

3. Indien akkoord onderteken je de offerte digitaal en plannen wij een voorbespreking in met jou en de voorgestelde spreker of trainer.

Wij nemen het proces uit handen voor jou en zorgen dat alles perfect is geregeld.

Voor iedere inspiratiesessie, workshop of lezing plannen we een voorbespreking in met de spreker of trainer. Op deze manier weet je zeker dat er een goede match is tussen wat je wilt bereiken en wie je inhuurt.

Doorgaans heeft het de voorkeur om een telefonische voorbespreking te doen. Indien het om een grote opdracht gaat, is het mogelijk om een voorbespreking op locatie te plannen. Het kan zijn dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. Uiteraard overleggen we dit eerst met je.

Referenties

Tarief

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Informatie aanvragen

Breintraining: effectiever werken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.