Brainstormsessie

Onze Brainstormsessie helpt jullie buiten de gebaande paden te denken en creatief te zijn. Leer patronen te doorbreken en verrassende associaties te leggen met je team.

Brainstormsessie

Zijn jullie geneigd om bij het vertrouwde te blijven? Zijn jullie op zoek naar nieuwe en frisse ideeën? Zodat jullie met meer plezier en energie tot een mooi eindresultaat komen?  Willen jullie wat verschillende zaken op een rijtje zetten? Dan is de workshop brainstormen echt iets voor jullie!

Verzin ‘out of the box’ ideeën…

Iedereen heeft bepaalde structuren en patronen in het denken, dat geeft ons in het dagelijks leven houvast en rust. Dat zou wat zijn.. als je elke dag een manier moet bedenken hoe je jouw boterham met kaas klaarmaakt. Veel bruikbaarder is het om deze handeling op dezelfde manier te doen. Dit voorbeeld is om aan te geven dat het niet erg is dat we in patronen en structuren denken.

Die patronen en structuren die leren wij onszelf automatisch aan. Als we iets op ons pad krijgen, dan gaan onze hersenen op zoek naar wat wij al kennen, wat we geleerd hebben. Daarbij maken we gebruik van de linker- en rechterhersenhelft. Beide helften hebben verschillende functies en het is goed om beide te combineren. Brainstormen zorgt ervoor dat je beide delen gebruikt.

Verzin gave nieuwe ideeën met je team

Door het brainstormen leer je associaties leggen. Wanneer je associaties legt, maak je verbinding met dat wat je al kent. Een voorbeeld: ik zeg konijn, dan zeg jij… De één zal zeggen wortel en wellicht een ander zegt kerst. Iedereen heeft zijn eigen associatie bij een onderwerp. Door samen associaties te leggen, kom je op nieuwe ideeën. De ene ingeving, roept het andere idee op. Zo ontstaan nieuwe inzichten. En daarbij is niets gek! Juist een associatie leggen met iets wat je nog niet kent, werkt stimulerend.

Inhoud brainstormsessie met begeleiding:

  • Structuur en werking van ons brein.
  • Gebruik maken van beide hersenhelften.
  • De basisvaardigheden van brainstormen (C = I + A).
  • Het maken van een eigen brainstorm.
  • Het om kunnen buigen naar jullie praktijkvoorbeeld.

Door brainstormen denk buiten de gebaande paden. Hierdoor blijf je niet bij het oude vertrouwde, maar zet je nieuwe stappen. Je blik is op oneindig of je neemt een kijkje in de keuken van iemand anders. Dit verbreedt jouw wereldbeeld en dat zorgt ervoor dat jij makkelijker met veranderingen omgaat. Interactief en inspirerend!

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Achtergrond

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Ook inzetbaar voor...

Veelgestelde vragen

Het is ons doel om een perfecte match te maken tussen jouw doelstellingen, de deelnemers en de spreker, dagvoorzitter of workshopleider die je bij ons boekt. Ons boekingsproces loopt daarom als volgt:

1. Je neemt telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.

2. Wij bellen je om jouw wensen te inventariseren en advies te geven. Op basis hiervan sturen we een vrijblijvende offerte toe.

3. Indien akkoord onderteken je de offerte digitaal en plannen wij een voorbespreking in met jou en de voorgestelde spreker of trainer.

Wij nemen het proces uit handen voor jou en zorgen dat alles perfect is geregeld.

Voor iedere inspiratiesessie, workshop of lezing plannen we een voorbespreking in met de spreker of trainer. Op deze manier weet je zeker dat er een goede match is tussen wat je wilt bereiken en wie je inhuurt.

Doorgaans heeft het de voorkeur om een telefonische voorbespreking te doen. Indien het om een grote opdracht gaat, is het mogelijk om een voorbespreking op locatie te plannen. Het kan zijn dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. Uiteraard overleggen we dit eerst met je.

Referenties

Tarief

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Brainstormsessie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.