Huub Cooijmans

Jongleerkampioen Huub geeft nieuwe energie met jongleerballen en brengt een frisse kijk op teamwork in zijn workshops.

  • Jongleren als Metafoor voor Samenwerking
  • Aanpasbaar aan Jouw Thema
  • Trainer & Professioneel Entertainer

Huub Cooijmans

Huub Cooijmans: Trainer, Workshopleider en Nederlands Kampioen Jongleren

Ontmoet Huub Cooijmans, de Nederlands kampioen jongleren, een vrolijke en enthousiaste jongen die na het behalen van zijn Pabo-diploma (leerkracht basisonderwijs) besloot om van zijn passie zijn beroep te maken. Met een grote dosis toewijding en een flinke dosis droge humor betovert Huub zijn publiek. Hij begint de workshop met een korte maar boeiende voorstelling, waarna hij elke deelnemer stap voor stap leert jongleren met drie ballen.

Teambuilding en Samenwerking met een Twist

Huub Cooijmans biedt inspirerende workshops waarin jongleren fungeert als krachtige metafoor voor effectieve samenwerking en communicatie. Zijn interactieve jongleerworkshop breekt het ijs en versterkt de band tussen deelnemers, waardoor een ontspannen sfeer ontstaat en de energie voor de rest van de dag toeneemt. Huub integreert moeiteloos jongleren in het thema van jouw evenement, of het nu gaat om loslaten, verandering, focus, barrières overwinnen, richting geven, vertrouwen opbouwen of het jongleren met diverse verantwoordelijkheden. Bovendien is wetenschappelijk bewezen dat jongleren de hersengroei stimuleert en motorische vaardigheden verbetert. Jongleren is laagdrempelig en geschikt voor mensen van alle leeftijden en geslachten. De workshop kan worden aangepast aan jouw behoeften, variërend van 60 tot 90 minuten en kan zowel binnen als buiten worden gehouden. Maak jouw teambuildingervaring memorabel en effectief met Huub Cooijmans als gids.

Huub’s Unieke Stijl: Inspirerend, Interactief en Magisch

Huub Cooijmans staat bekend om zijn inspirerende, interactieve en magische aanpak. Hij gebruikt zijn persoonlijkheid en vaardigheden om een lach en verwondering te brengen in elke training en workshop.

Laat Huub Cooijmans jouw team en organisatie begeleiden. Hij voegt een unieke dimensie toe aan elke training en workshop, wat leidt tot een onstapnnen sfeer en energie voor de rest van de dag,

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Achtergrond

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Onderwerpen


Teambuilding & Samenwerking

Onze ervaren teambuilding sprekers weten als geen ander hoe zij met bewezen samenwerkingsvaardigheden, tools en skills teams kunnen inspireren en motiveren om succesvol samen te werken.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Het is ons doel om een perfecte match te maken tussen jouw doelstellingen, de deelnemers en de spreker, dagvoorzitter of workshopleider die je bij ons boekt. Ons boekingsproces loopt daarom als volgt:

1. Je neemt telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.

2. Wij bellen je om jouw wensen te inventariseren en advies te geven. Op basis hiervan sturen we een vrijblijvende offerte toe.

3. Indien akkoord onderteken je de offerte digitaal en plannen wij een voorbespreking in met jou en de voorgestelde spreker of trainer.

Wij nemen het proces uit handen voor jou en zorgen dat alles perfect is geregeld.

Voor iedere inspiratiesessie, workshop of lezing plannen we een voorbespreking in met de spreker of trainer. Op deze manier weet je zeker dat er een goede match is tussen wat je wilt bereiken en wie je inhuurt.

Doorgaans heeft het de voorkeur om een telefonische voorbespreking te doen. Indien het om een grote opdracht gaat, is het mogelijk om een voorbespreking op locatie te plannen. Het kan zijn dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. Uiteraard overleggen we dit eerst met je.

Referenties

Tarief

Tussen de € 675 – € 975

Dit bedrag is inclusief:
– voorbespreking
– voorbereiding
– reiskosten

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Huub Cooijmans

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.