Ron Offerman Jaap Bressers

Jaap Bressers

Jaap Bressers: Van topmanagerdroom naar inspirerend spreker, ondernemer en auteur met humor en positiviteit.

Huub Cooijmans

Huub Cooijmans

Jongleerkampioen Huub geeft nieuwe energie met jongleerballen en brengt een frisse kijk op teamwork in zijn workshops.

Ben Beurskens

Ben Beurskens

Mensen maken organisaties succesvol: Persoonlijke groei en succes door leiderschapstraining en effectieve communicatie met Ben Beurskens.

Nigel Stanton

Nigel Stanton

Haal de volle potentie uit teams met Nigel Stanton: Interactie en communicatie als succes factor in teams, organisaties en hun leiders.

Maarten v/d Weijden Berend Oosterhuis

Berend Oosterhuis

Berend combineert de kracht van een vechtsporter met de wijsheid van een coach, en brengt zo een explosieve mix van energie en diepgang.

Workshop Effectieve Communicatie Forien van den Belt Dagmar Vriends

Dagmar Vriends

Dagmar neemt de hele zaal mee met humor en verbeeldingskracht terwijl haar to the point lezing aansluit bij de praktijk van morgen.

Redouan Ait Chitt Melvin Redeker

Melvin Redeker

Melvin zet de mensen in de zaal op het puntje van hun stoel als professioneel avonturier die inspireert met zijn expedities en levenservaring.

Jan van Baardewijk

Jan van Baardewijk

Jan is een frisse spreker die organisaties en professionals helpt bij het werken vanuit gezond verstand, beweging en verbinding.

Lieselore van Dijkhuizen Workshop Jongleren

Workshop Jongleren

Op zoek naar een energieke teambuilding? Onze Workshop Jongleren leert je team loslaten, veranderen en samenwerken. Geniet van een mix van entertainment en praktische tips.

Workshop Meer succes met minder stress Breintraining: effectiever werken Workshop Werkgeluk

Workshop Werkgeluk

Wil je meer geluk ervaren op het werk en dit bevorderen in je team? Onze Workshop Werkgeluk door Mindfulness biedt praktische technieken om welzijn op de werkvloer te verbeteren.

Workshop Improvisatietheater Workshop Storytelling Workshop Presenteren als een professional Workshop Agressiebeheersing Workshop Lichaamstaal en Beïnvloeding Workshop Assertiviteit Communiceren met impact Brainstormsessie

Brainstormsessie

Onze Brainstormsessie helpt jullie buiten de gebaande paden te denken en creatief te zijn. Leer patronen te doorbreken en verrassende associaties te leggen met je team.

Workshop Debatteren

Workshop Debatteren

Versterk je overtuigingskracht: Workshop Debatteren voor krachtige formuleringen, effectief counteren van tegenargumenten en winst met non-verbale communicatie.

Lachworkshop

Lachworkshop

Lach je weg naar een gezondere werkomgeving met de Lachworkshop: boost de productiviteit, verbeter de samenwerking en versterk het leiderschap!

Workshop Mindmappen

Workshop Mindmappen

Ontgrendel je potentieel en verhoog je productiviteit met de Mindmap Workshop: organiseer je gedachten, stimuleer je creativiteit en behaal meer resultaten in minder tijd!

Workshop Mindfulness

Workshop Mindfulness

Leer automatische reacties herkennen, focus ontwikkelen en meer controle krijgen. Verbeter persoonlijk welzijn, communicatie en teamwork met praktische mindfulness-oefeningen.

Workshop Snel Lezen

Workshop Snel Lezen

Leer verkeerde leestechnieken los te laten, zoals woord-voor-woord lezen en regressie, en gebruik visuele strategieën om efficiënter te lezen.

Workshop Creatief Denken Workshop Boksen Workshop Zakelijk Flirten