Ron Offerman

Ron Offerman: van hotellerie naar HR-directeur naar inspirerende spreker en ondernemen.

  • Succesvol mensgericht ondernemerschap
  • Leiderschap en veerkracht
  • Inspirerend en energiek

Ron Offerman

Scherp op de inhoud, verbindend in de relatie, immer resultaatgericht.

Ik ben opgegroeid in Uithoorn, onder de rook van Amsterdam. Inmiddels woon ik al jaren in Enkhuizen met mijn vrouw, vier kinderen en een eigenwijze teckel. Ik ben sportief aangelegd en in de loop der jaren heeft judo en acrobatische rock-‘n-roll plaatsgemaakt voor hardlopen en bootcamp. Mijn hotelschoolachtergrond verklaart mijn liefde voor lekker eten en passie voor wijn.

Coachen – van judomat tot hotellerie

Coachen loopt als een rode draad door mijn leven. Aanvankelijk ging dit min of meer ongemerkt, maar als snel werd ik me bewust van mijn effect op anderen. Hetzij tijdens judotrainingen, als coach langs de lijn bij het voetbalteam of in de hotellerie, waar het draait om personeel coachen en gasten begrijpen. In contact met ondernemers heb ik later, in alle rollen die ik vervulde, altijd de ideale balans gevonden tussen mens- én resultaatgericht.

IN VOGELVLUCHT:

Mijn carrière bestaat uit drie fases.

Ik werkte twaalf jaar in de hotelwereld waar ik allerlei – grote – afdelingen op managementniveau heb aangestuurd.

Vervolgens tien jaar diverse directiefuncties in de financiële dienstverlening, de tijd waarin ik ook mijn executive MBA behaalde.

Vanaf 2010 startte ik als businesscoach, gericht op mkb-bedrijven. Heel divers van agrarische bedrijven tot de financiële sector, van de bouwsector tot IT en multimediabedrijven.

Sinds 2018 focus ik me vooral op ondernemers met groei- en ontwikkelingsvraagstukken. De laatste jaren vraag ik of klanten mij willen waarderen met een cijfer.

Dat cijfer is steevast een 9+.

WAAROM ANDERS?

Met mensen voor mensen

Ondernemen betekent: mét mensen iets bereiken vóór mensen. Voor mij houdt dat in dat ik resultaatgericht ben, maar ook bevlogen wil zijn, en áltijd van betekenis. Het geeft iedere keer weer een voldaan gevoel als ik merk dat ik klanten heb geholpen succesvoller en gelukkig te worden.

Verbinding en resultaat

Ik omschrijf mezelf als betrokken, toegankelijk en iemand met gevoel voor humor. Als coach ben ik altijd op zoek naar persoonlijke verbinding en heel resultaatgericht. Daarin is betrouwbaarheid voor mij essentieel.

Succesvoller zijn met mensgericht ondernemen

Met de lancering van mijn boek Boeien, binden & behouden – 7 pijlers voor succesvol mensgericht ondernemen laat ik zien wat ik te vertellen heb. In dit boek vertel ik hoe je jouw mensen kunt begrijpen en blijven boeien, zodat ze ambassadeurs van je bedrijf blijven. Dat vergt gezond en krachtig leiderschap, internal branding in action en weten aan waar exact je focus moet liggen om te verbeteren en groeien.

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Achtergrond

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Onderwerpen


Leiderschap & Management

Onze sprekers maken gebruik van praktijkvoorbeelden, eigen ervaring en vaardigheden om op overtuigende wijze het nut van goed leiderschap en management aan te tonen.

Lees meer


Motivatie & Persoonlijke groei

Het is van belang om gemotiveerd te zijn en blijven om op persoonlijk als zakelijk vlak te kunnen groeien. Een spreker motivatie kan je de benodigde vaardigheden leren.

Lees meer


Ondernemen & klantgerichtheid

Onze sprekers zijn op enerverende wijze in staat om adviezen en inzichten over klantgericht ondernemen op de deelnemers van een evenement of lezing over te brengen.

Lees meer


Teambuilding & Samenwerking

Onze ervaren teambuilding sprekers weten als geen ander hoe zij met bewezen samenwerkingsvaardigheden, tools en skills teams kunnen inspireren en motiveren om succesvol samen te werken.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Het is ons doel om een perfecte match te maken tussen jouw doelstellingen, de deelnemers en de spreker, dagvoorzitter of workshopleider die je bij ons boekt. Ons boekingsproces loopt daarom als volgt:

1. Je neemt telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.

2. Wij bellen je om jouw wensen te inventariseren en advies te geven. Op basis hiervan sturen we een vrijblijvende offerte toe.

3. Indien akkoord onderteken je de offerte digitaal en plannen wij een voorbespreking in met jou en de voorgestelde spreker of trainer.

Wij nemen het proces uit handen voor jou en zorgen dat alles perfect is geregeld.

Voor iedere inspiratiesessie, workshop of lezing plannen we een voorbespreking in met de spreker of trainer. Op deze manier weet je zeker dat er een goede match is tussen wat je wilt bereiken en wie je inhuurt.

Doorgaans heeft het de voorkeur om een telefonische voorbespreking te doen. Indien het om een grote opdracht gaat, is het mogelijk om een voorbespreking op locatie te plannen. Het kan zijn dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. Uiteraard overleggen we dit eerst met je.

Referenties

Tarief

Tussen de € 600– € 1.350

Dit bedrag is inclusief:
– voorbespreking
– voorbereiding

 

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Ron Offerman

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"*" geeft vereiste velden aan

  Keuze training
 
Contactgegevens
Geslacht
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.