Redouan Ait Chitt

Redouan inspireert met een eigenwijze houding, in combinatie met onuitputtelijke wilskracht en doorzettingsvermogen.

  • Van uitdagingen naar dromen
  • Motivatie, passie en acceptatie
  • Unieke kijk als professioneel danser

Redouan Ait Chitt

Redouan Ait Chitt, beter bekend als REDO, is een exceptioneel danser en inspirerende spreker die de hele wereld over reist voor optredens, workshops, lezingen en danscompetities. Wat REDO onderscheidt, is dat hij geboren is met een reeks uitdagende fysieke kenmerken, waaronder een korte rechterarm zonder ellebooggewricht, een totaal van vijf vingers (twee aan zijn rechterhand en drie aan zijn linkerhand), geen rechterheup en een korter rechterbeen. Dit heeft hem er echter nooit van weerhouden zijn dromen na te jagen.

Een Ongewone Weg naar Danssucces

In zijn jeugd weigerde REDO speciale hulpmiddelen te gebruiken en ontdekte hij al snel dat zijn passie in dans lag. Met vastberadenheid en doorzettingsvermogen heeft hij obstakels overwonnen en behoort hij nu tot de top van de danswereld. Hij heeft tours gedaan in zowel binnen- als buitenland, trad op in prestigieuze theaters en werkte samen met internationale artiesten. In 2010 werd REDO lid van de internationale breakdance-crew ILL-Abilities™, die uit ‘s werelds beste dansers bestaat, elk met een unieke fysieke uitdaging. Samen hebben ze indrukwekkende dansvoorstellingen geproduceerd en werden ze genomineerd voor een Olivier Award in de categorie “Outstanding Achievement in Dance” in 2013.

Een Inspirerende Spreker met een Krachtige Boodschap

REDO, met zijn ongelofelijke levensverhaal, is niet alleen een getalenteerd danser, maar ook een inspirerende spreker. Zijn verhaal draait om het overwinnen van uitdagingen en het omzetten van tegenslagen in triomfen. Met zijn motto “No Excuses, No Limits” deelt REDO waardevolle inzichten over onderwerpen als vooroordelen, pesten, passie, diversiteit, doorzettingsvermogen, en meer. Zijn interactieve en energieke presentaties zijn geschikt voor allerlei soorten publiek en evenementen. Na het bijwonen van REDO’s toespraak, zullen mensen geïnspireerd, gemotiveerd en klaar zijn om het leven met hernieuwde vastberadenheid en positiviteit aan te gaan. Book REDO en laat je publiek zich verbonden voelen met zijn buitengewone reis van tegenspoed naar triomf.

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Achtergrond

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Onderwerpen


Motivatie & Persoonlijke groei

Het is van belang om gemotiveerd te zijn en blijven om op persoonlijk als zakelijk vlak te kunnen groeien. Een spreker motivatie kan je de benodigde vaardigheden leren.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Het is ons doel om een perfecte match te maken tussen jouw doelstellingen, de deelnemers en de spreker, dagvoorzitter of workshopleider die je bij ons boekt. Ons boekingsproces loopt daarom als volgt:

1. Je neemt telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.

2. Wij bellen je om jouw wensen te inventariseren en advies te geven. Op basis hiervan sturen we een vrijblijvende offerte toe.

3. Indien akkoord onderteken je de offerte digitaal en plannen wij een voorbespreking in met jou en de voorgestelde spreker of trainer.

Wij nemen het proces uit handen voor jou en zorgen dat alles perfect is geregeld.

Voor iedere inspiratiesessie, workshop of lezing plannen we een voorbespreking in met de spreker of trainer. Op deze manier weet je zeker dat er een goede match is tussen wat je wilt bereiken en wie je inhuurt.

Doorgaans heeft het de voorkeur om een telefonische voorbespreking te doen. Indien het om een grote opdracht gaat, is het mogelijk om een voorbespreking op locatie te plannen. Het kan zijn dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. Uiteraard overleggen we dit eerst met je.

Referenties

Tarief

Tussen de € 2.450 – € 3.450

Dit bedrag is inclusief:
– voorbespreking
– voorbereiding

Exclusief reiskosten 

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Redouan Ait Chitt

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"*" geeft vereiste velden aan

  Keuze training
 
Contactgegevens
Geslacht
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.