Melvin Redeker

Melvin zet de mensen in de zaal op het puntje van hun stoel als professioneel avonturier die inspireert met zijn expedities en levenservaring.

  • Professioneel avonturier en spreker
  • Inzicht, interactie & emotie
  • Spreker met een doorleefd verhaal

Melvin Redeker

Ben je op zoek naar een spreker die de mensen op het puntje van hun stoel zet? Dan is Melvin Redeler de spreker waar je naar zoekt. Melvin is een professioneel avonturier en inspireert met zijn expedities, levenservaring en verhalen. Met een achtergrond als bedrijfseconoom weet Melvin complexe onderwerpen naadloos te vertalen naar thema’s die van belang zijn voor organisaties.

Levensavonturen die de Boodschap Laten Beklijven

Melvin heeft bergen beklommen die zelden door mensen zijn bedwongen, bivakkeerde in hangtentjes boven diepe afgronden en stond oog in oog met orka’s in de diepten van de Atlantische Oceaan. Hij brengt deze avonturen tot leven voor zijn publiek met verhalen die niet alleen inspireren, maar ook blijven hangen. Zijn inzichten zijn niet alleen gebaseerd op ervaring, maar zijn ook wetenschappelijk onderbouwd en getest onder extreme omstandigheden.

Interactieve Spreker die de Toehoorders op het Puntje van hun Stoel Zet

Melvin’s presentaties combineren zijn doorleefde verhaal met interactie en adembenemend beeldmateriaal. Zijn bevlogen verhaal, boeiende inzichten en praktische actiepunten zorgen ervoor dat iedereen actief betrokken blijft en geïnspireerd raakt. Elke presentatie wordt op maat gemaakt om volledig aan te sluiten bij het specifieke doel van jouw bijeenkomst. Dankzij zijn vijftien jaar podiumervaring weet Melvin elk publiek, of het nu bestaat uit tien personen of 1500 mensen, te betrekken en te inspireren.

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Achtergrond

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Onderwerpen


Motivatie & Persoonlijke groei

Het is van belang om gemotiveerd te zijn en blijven om op persoonlijk als zakelijk vlak te kunnen groeien. Een spreker motivatie kan je de benodigde vaardigheden leren.

Lees meer


Teambuilding & Samenwerking

Onze ervaren teambuilding sprekers weten als geen ander hoe zij met bewezen samenwerkingsvaardigheden, tools en skills teams kunnen inspireren en motiveren om succesvol samen te werken.

Lees meer


Verandering & Transformatie

Onze sprekers verandering en transformatie zijn in staat om een zaal te inspireren door te laten zien hoe verandermanagement een rol speelt bij positieve transformaties.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Het is ons doel om een perfecte match te maken tussen jouw doelstellingen, de deelnemers en de spreker, dagvoorzitter of workshopleider die je bij ons boekt. Ons boekingsproces loopt daarom als volgt:

1. Je neemt telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.

2. Wij bellen je om jouw wensen te inventariseren en advies te geven. Op basis hiervan sturen we een vrijblijvende offerte toe.

3. Indien akkoord onderteken je de offerte digitaal en plannen wij een voorbespreking in met jou en de voorgestelde spreker of trainer.

Wij nemen het proces uit handen voor jou en zorgen dat alles perfect is geregeld.

Voor iedere inspiratiesessie, workshop of lezing plannen we een voorbespreking in met de spreker of trainer. Op deze manier weet je zeker dat er een goede match is tussen wat je wilt bereiken en wie je inhuurt.

Doorgaans heeft het de voorkeur om een telefonische voorbespreking te doen. Indien het om een grote opdracht gaat, is het mogelijk om een voorbespreking op locatie te plannen. Het kan zijn dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. Uiteraard overleggen we dit eerst met je.

Referenties

Tarief

Tussen de € 3.000 – € 3.450

Dit bedrag is inclusief:
– voorbespreking
– voorbereiding
– reistijd

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Melvin Redeker

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"*" geeft vereiste velden aan

  Keuze training
 
Contactgegevens
Geslacht
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.