Jan van Baardewijk

Jan is een frisse spreker die organisaties en professionals helpt bij het werken vanuit gezond verstand, beweging en verbinding.

  • Frisse & verrassende spreker
  • Geeft zijn volledige inzet
  • Zorgt voor beweging en verbinding

Jan van Baardewijk

Als je op zoek bent naar een jonge en enthousiaste spreker die je meeneemt, aansluit bij het publiek en zorgt voor beweging en verbinding, dan is Jan van Baardewijk degene die je nodig hebt. Jan legt de nadruk op verbinding, zowel met jezelf als met de mensen om je heen, met behulp van verfrissende vragen, persoonlijke verhalen en interactieve activiteiten. Want hij gelooft dat verbinding essentieel is voor groei, werkplezier, sterke teams en gezond leiderschap.

Inspirerende Spreker met Ruime Ervaring

Jan heeft zijn sporen verdiend als inspirerende spreker met ruime ervaring. Met meer dan 3000 professionals getraind in meer dan 200 bijeenkomsten, heeft hij een diepgaand inzicht in het boeien van zijn publiek. Zijn expertise ligt niet alleen in het delen van kennis, maar ook in het stimuleren van interactie en betrokkenheid. Jan weet hoe hij de juiste snaar moet raken om mensen te inspireren en in beweging te brengen.

Verbinding en Groei

Jan’s boodschap draait om verbinding en groei. Hij gelooft dat echte verbinding met jezelf en anderen de sleutel is tot persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door zijn verfrissende aanpak en interactieve presentaties creëert hij een omgeving waarin mensen worden aangemoedigd om open te staan voor nieuwe inzichten en actie te ondernemen. Met Jan als spreker ben je verzekerd van een inspirerende ervaring die blijvende impact heeft op je publiek.

 

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Achtergrond

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Onderwerpen


Leiderschap & Management

Onze sprekers maken gebruik van praktijkvoorbeelden, eigen ervaring en vaardigheden om op overtuigende wijze het nut van goed leiderschap en management aan te tonen.

Lees meer


Teambuilding & Samenwerking

Onze ervaren teambuilding sprekers weten als geen ander hoe zij met bewezen samenwerkingsvaardigheden, tools en skills teams kunnen inspireren en motiveren om succesvol samen te werken.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Het is ons doel om een perfecte match te maken tussen jouw doelstellingen, de deelnemers en de spreker, dagvoorzitter of workshopleider die je bij ons boekt. Ons boekingsproces loopt daarom als volgt:

1. Je neemt telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.

2. Wij bellen je om jouw wensen te inventariseren en advies te geven. Op basis hiervan sturen we een vrijblijvende offerte toe.

3. Indien akkoord onderteken je de offerte digitaal en plannen wij een voorbespreking in met jou en de voorgestelde spreker of trainer.

Wij nemen het proces uit handen voor jou en zorgen dat alles perfect is geregeld.

Voor iedere inspiratiesessie, workshop of lezing plannen we een voorbespreking in met de spreker of trainer. Op deze manier weet je zeker dat er een goede match is tussen wat je wilt bereiken en wie je inhuurt.

Doorgaans heeft het de voorkeur om een telefonische voorbespreking te doen. Indien het om een grote opdracht gaat, is het mogelijk om een voorbespreking op locatie te plannen. Het kan zijn dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. Uiteraard overleggen we dit eerst met je.

Referenties

Tarief

Tussen de € 1.450 – € 3.500

Dit bedrag is inclusief:
– voorbespreking
– voorbereiding

Exclusief reiskosten.

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Jan van Baardewijk

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"*" geeft vereiste velden aan

  Keuze training
 
Contactgegevens
Geslacht
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.