Jaap Bressers

Jaap Bressers: Van topmanagerdroom naar inspirerend spreker, ondernemer en auteur met humor en positiviteit.

  • Inspirerend Spreker met Persoonlijk Verhaal
  • Diversiteit in Expertise
  • Duurzaamheid en Maatschappelijke Verantwoordelijkheid

Jaap Bressers

Jaap Bressers (1983) heeft van jongs af aan een doel: alles uit het leven halen. Aanvankelijk doet hij dat door het liefst zo hard mogelijk te werken om zijn droom te verwezenlijken: topmanager worden na zijn studie Internationaal Management. Op zijn 21e verandert alles. Een frisse duik in zee loopt uit op een hoge dwarslaesie. Na een zware revalidatieperiode besluit Jaap zijn leven een totaal andere draai te geven.

Jaap heeft veel meegemaakt, maar vooral ook veel geleerd. Die kennis deelt hij met zijn publiek. Hij linkt pakkende, persoonlijke verhalen aan uitdagingen in organisaties en weet zo als geen ander mensen te raken en vermaken. Een unieke mix van inhoud, inspiratie en op het juiste moment ontspannen humor. Met als rode draad: de kracht van het kleine. Hoe maak je het verschil voor jezelf en voor de klant? Hoe groot die kracht van het kleine is, ontdekte Jaap dankzij broeder Carlos, de Portugese broeder die hem met een klein gebaar weer de kracht gaf om door te gaan. Niet voor niets zijn Carlosmomentjes een begrip voor iedereen die Jaap wel eens heeft meegemaakt.

De Glimlach-test

Jaap laat zien hoe jij op jouw manier het verschil kan maken en daarvoor hoef je zeker niet hard(er) te gaan werken. Doe de glimlach-test: gaan je mondhoeken krullen van wat je doet? Dan kun je ook de meeste toegevoegde waarde leveren. Gewoon door anders te kijken en te doen. Doorbreek het bekende ‘We doen het altijd zo’. Want door op routine te blijven draaien, is er geen ruimte om te kijken naar hoe je op een simpele manier waarde kan toevoegen. Doe het eens anders. Niet omdat de oude manier verkeerd was, maar misschien omdat het in de huidige tijd wel beter, leuker of met meer toegevoegde waarde kan.

Jaap spreekt tijdens zijn presentaties graag over de volgende onderwerpen:
* Omgaan met verandering: van tegenslagen naar succes
* Klantgerichtheid: de klant echt zien en verrassen
* Leiderschap: hoe geef je zelf het goede voorbeeld?
* Zorg: naar meer klant en minder patiënt
* Motivatie / Inspiratie: het benutten van je talenten en je mogelijkheden
* Duurzaamheid: met een glimlach het verschil maken

Jaap schreef ook het best verkochte managementboek van 2015 en 2016. Daarnaast is zijn huis en bedrijf volledig co2 neutraal, duurzaam verbouwd en zelfs energiepositief (hij levert meer duurzame stroom terug aan het net dan hij zelf verbruikt). Ook leveren zijn boeken, “Waar een wiel is, is een weg” en “Pak je Carlosmoment” een positieve bijdrage aan het milieu.

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Achtergrond

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Onderwerpen


Communicatie & Presentatie

Communicatie en presentatie zijn de sleutels tot succesvolle persoonlijke en zakelijke relaties. Onze sprekers communicatie begrijpen het belang van de juiste vaardigheden.

Lees meer


Cultuur, Diversiteit & Inclusiviteit

Het is voor bedrijven economisch en sociaal van belang om inclusiviteit en diversiteit te bevorderen. De sprekers op ons platform weten uit eigen ervaring hoe belangrijk dat is.

Lees meer


Health & Lifestyle

De sprekers op ons platform kunnen tijdens lezingen, trainingen en workshops met de juiste tools handvatten bieden voor een betere lifestyle van medewerkers en leidinggevenden.

Lees meer


Milieu & Transitie

Onze milieu en transitie sprekers kunnen organisaties bijstaan tijdens een lezing, workshop of training om werknemers te overtuigen van het nut van groene technologieën.

Lees meer


Motivatie & Persoonlijke groei

Het is van belang om gemotiveerd te zijn en blijven om op persoonlijk als zakelijk vlak te kunnen groeien. Een spreker motivatie kan je de benodigde vaardigheden leren.

Lees meer


Ondernemen & klantgerichtheid

Onze sprekers zijn op enerverende wijze in staat om adviezen en inzichten over klantgericht ondernemen op de deelnemers van een evenement of lezing over te brengen.

Lees meer


Onderwijs & Educatie

De sprekers van ons platform laten je op educatieve wijze kennis maken met nieuwe innovaties en onderwijsstrategieën die bijdragen aan een positieve persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer


Teambuilding & Samenwerking

Onze ervaren teambuilding sprekers weten als geen ander hoe zij met bewezen samenwerkingsvaardigheden, tools en skills teams kunnen inspireren en motiveren om succesvol samen te werken.

Lees meer


Zorg & Gezondheid

Onze sprekers over gezondheid en zorg maken organisatie en individuen deelgenoot van het belang van goede mentale en fysieke gezondheid en het effect daarvan op de gezondheidszorg.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Het is ons doel om een perfecte match te maken tussen jouw doelstellingen, de deelnemers en de spreker, dagvoorzitter of workshopleider die je bij ons boekt. Ons boekingsproces loopt daarom als volgt:

1. Je neemt telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.

2. Wij bellen je om jouw wensen te inventariseren en advies te geven. Op basis hiervan sturen we een vrijblijvende offerte toe.

3. Indien akkoord onderteken je de offerte digitaal en plannen wij een voorbespreking in met jou en de voorgestelde spreker of trainer.

Wij nemen het proces uit handen voor jou en zorgen dat alles perfect is geregeld.

Voor iedere inspiratiesessie, workshop of lezing plannen we een voorbespreking in met de spreker of trainer. Op deze manier weet je zeker dat er een goede match is tussen wat je wilt bereiken en wie je inhuurt.

Doorgaans heeft het de voorkeur om een telefonische voorbespreking te doen. Indien het om een grote opdracht gaat, is het mogelijk om een voorbespreking op locatie te plannen. Het kan zijn dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. Uiteraard overleggen we dit eerst met je.

Referenties

Tarief

Tussen de €1.100 – € 4.000

Dit bedrag is inclusief:
– voorbespreking
– voorbereiding

Exclusief reiskosten.

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Jaap Bressers

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.