Forien van den Belt

Forien brengt unieke inspiratie en transformatie met een bijzondere mix van bezieling en nuchterheid, verder dan "uit een boekje".

  • Unieke mix van bezieling en nuchterheid
  • Inspiratie & transformatie
  • Praktische spreker die tot de kern komt

Forien van den Belt

Forien van den Belt onderscheidt zich als een unieke spreker, trainer en coach met een bijzondere combinatie van inspiratie, nuchterheid en het vermogen tot transformatie. Haar benadering in het begeleiden van Teamcirkels, trainingen en workshops gaat verder dan standaard methodes. Ze staat bekend om haar unieke mix van bezieling en pragmatisme, waarbij ze vanuit haar hart werkt en tegelijkertijd met beide benen op de grond blijft.

Focus op het Hier en Nu

Forien benadert elke training vanuit het hier en nu, het startpunt voor iedere verandering. Ze concentreert zich op wat er momenteel speelt en wat echt belangrijk is, waardoor deelnemers de kans krijgen om te ontdekken wat er wel mogelijk is, zonder de uiteindelijke doelen uit het oog te verliezen. Forien’s workshops en trainingen zijn gericht op het ontwikkelen van essentiële vaardigheden in een veilige en open omgeving. Door openheid en nieuwsgierigheid centraal te stellen, creëert ze een atmosfeer waarin teams en organisaties daadwerkelijk kunnen groeien en ruimte vinden voor duurzame verandering.

Een Sleutelfiguur in het Versimpelen van Complexiteit

Wat Forien werkelijk uniek maakt, is haar vermogen om complexe zaken te ontrafelen en deze op een eenvoudige manier te presenteren. In een wereld die overladen is met complexiteit, biedt zij een moment van adempauze en duidelijkheid. Ze doorbreekt de ruis en komt snel tot de kern van problemen, waardoor ze ruimte creëert voor échte gesprekken en praktische oplossingen.

Met haar pragmatische en inspirerende benadering, is Forien van den Belt een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar groei, zowel persoonlijk als professioneel. Haar trainingen en lezingen laten een onuitwisbare indruk achter en motiveren deelnemers om hun eigen pad van transformatie te bewandelen. Boek Forien en ervaar de kracht van eenvoud in een complexe wereld.

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Achtergrond

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Onderwerpen


Motivatie & Persoonlijke groei

Het is van belang om gemotiveerd te zijn en blijven om op persoonlijk als zakelijk vlak te kunnen groeien. Een spreker motivatie kan je de benodigde vaardigheden leren.

Lees meer


Teambuilding & Samenwerking

Onze ervaren teambuilding sprekers weten als geen ander hoe zij met bewezen samenwerkingsvaardigheden, tools en skills teams kunnen inspireren en motiveren om succesvol samen te werken.

Lees meer


Verandering & Transformatie

Onze sprekers verandering en transformatie zijn in staat om een zaal te inspireren door te laten zien hoe verandermanagement een rol speelt bij positieve transformaties.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Het is ons doel om een perfecte match te maken tussen jouw doelstellingen, de deelnemers en de spreker, dagvoorzitter of workshopleider die je bij ons boekt. Ons boekingsproces loopt daarom als volgt:

1. Je neemt telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.

2. Wij bellen je om jouw wensen te inventariseren en advies te geven. Op basis hiervan sturen we een vrijblijvende offerte toe.

3. Indien akkoord onderteken je de offerte digitaal en plannen wij een voorbespreking in met jou en de voorgestelde spreker of trainer.

Wij nemen het proces uit handen voor jou en zorgen dat alles perfect is geregeld.

Voor iedere inspiratiesessie, workshop of lezing plannen we een voorbespreking in met de spreker of trainer. Op deze manier weet je zeker dat er een goede match is tussen wat je wilt bereiken en wie je inhuurt.

Doorgaans heeft het de voorkeur om een telefonische voorbespreking te doen. Indien het om een grote opdracht gaat, is het mogelijk om een voorbespreking op locatie te plannen. Het kan zijn dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. Uiteraard overleggen we dit eerst met je.

Referenties

Tarief

Tussen de € 1.350 – € 2.250

Dit bedrag is inclusief:
– voorbespreking
– voorbereiding

Exclusief reiskosten 

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Forien van den Belt

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.