Dagmar Vriends

Dagmar neemt de hele zaal mee met humor en verbeeldingskracht terwijl haar to the point lezing aansluit bij de praktijk van morgen.

  • Praktisch, dynamisch & to the point
  • Stress, communicatie en motivatie
  • Ervaringsgerichte spreker met impact

Dagmar Vriends

Ben je op zoek naar een inspirerende, interactieve lezing, met humor en verbeeldingskracht? Dan bent je bij Dagmar aan het juiste adres. Dagmar neemt de hele zaal mee en zorgt ervoor dat je de gehele lezing geboeid bent en blijft en dat het aansluit bij de praktijk van morgen. Praktisch, dynamisch, ervaringsgericht, to the point en met impact!

Lezing 1: Ik luister gewoon niet!

Een cliënt koopt de nieuwste iPhone terwijl je een week geleden nog samen de papieren voor schuldhulpverlening hebt ingevuld. Een ouder slaat toch zijn kind, ondanks de afspraken die jullie samen hebben gemaakt, is dit onwil of onkunde?

Wanneer mensen langdurig en veel stress ondervinden, functioneert het brein minder goed en maakt het zelfs giftige stoffen aan. Mensen reageren daardoor impulsiever en dat maakt bewuste keuzes maken lastiger.

Wat doet stress en hoe raakt dit mensen? In deze lezing leg ik uit welk effect stress heeft op gedrag en reik ik handvatten aan voor communicatie met mensen met een overspannen brein.

Lezing 2: Dat maak ik zelf wel uit!

‘Mensen veranderen niet door wat andere mensen tegen ze zeggen, mensen veranderen door wat ze zichzelf horen zeggen in reactie op anderen’. Deze quote van Blaise Pascal (filosoof uit de 17deeeuw) is het uitgangspunt van de lezing: ‘Dat maak ik zelf wel uit’.

Mensen zeggen dat ze het anders willen, maar ze doen het niet. Als ze nou wat vaker de adviezen van andere zouden opvolgen, dan zouden de helft van de problemen al opgelost zijn. Herkenbaar? Misschien is jouw advies wel een onderdeel van het probleem.

Het gaat er namelijk niet om de juiste adviezen te geven, maar om de juiste vragen te stellen op het juiste moment. Wat zijn de juiste vragen? Wanneer is het het beste moment? Hoe werkt het Google-brein? En uit welke elementen bestaat motivatie eigenlijk? Allemaal vragen waar we met deze ervaringsgerichte en interactieve lezing mee aan de slag gaan.

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Mogelijkheden

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Onderwerpen


Motivatie & Persoonlijke groei

Het is van belang om gemotiveerd te zijn en blijven om op persoonlijk als zakelijk vlak te kunnen groeien. Een spreker motivatie kan je de benodigde vaardigheden leren.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Het is ons doel om een perfecte match te maken tussen jouw doelstellingen, de deelnemers en de spreker, dagvoorzitter of workshopleider die je bij ons boekt. Ons boekingsproces loopt daarom als volgt:

1. Je neemt telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.

2. Wij bellen je om jouw wensen te inventariseren en advies te geven. Op basis hiervan sturen we een vrijblijvende offerte toe.

3. Indien akkoord onderteken je de offerte digitaal en plannen wij een voorbespreking in met jou en de voorgestelde spreker of trainer.

Wij nemen het proces uit handen voor jou en zorgen dat alles perfect is geregeld.

Voor iedere inspiratiesessie, workshop of lezing plannen we een voorbespreking in met de spreker of trainer. Op deze manier weet je zeker dat er een goede match is tussen wat je wilt bereiken en wie je inhuurt.

Doorgaans heeft het de voorkeur om een telefonische voorbespreking te doen. Indien het om een grote opdracht gaat, is het mogelijk om een voorbespreking op locatie te plannen. Het kan zijn dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. Uiteraard overleggen we dit eerst met je.

Referenties

Tarief

Tussen de €1.050 – € 2.050

Dit bedrag is inclusief:
– voorbespreking
– voorbereiding

Exclusief reiskosten.

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Dagmar Vriends

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"*" geeft vereiste velden aan

  Keuze training
 
Contactgegevens
Geslacht
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.