Berend Oosterhuis

Berend combineert de kracht van een vechtsporter met de wijsheid van een coach, en brengt zo een explosieve mix van energie en diepgang.

  • Mix van humor, energie & diepgang
  • Boksen als uniek leerinstrument
  • De spreker die je "AAN" zet

Berend Oosterhuis

Berend Oosterhuis is een spreker die vernieuwt, verbindt en versterkt. Als je op zoek naar een spreker die niet alleen spreekt, maar ook raakt dan is Berend de man die je evenement transformeert van gewoon naar buitengewoon. Met zijn unieke combinatie van diepgang, energie en authentieke verhalen, weet hij elk publiek te boeien en te bewegen.

Een Authentieke Stem in een Wereld van Eentonigheid

In een zee van sprekers die meer van hetzelfde bieden, onderscheidt Berend zich als een verfrissende en dynamische kracht. Zijn achtergrond als vechtsporter, mens, ondernemer en coach, geeft hem een uniek perspectief dat hij naadloos weet te integreren in zijn presentaties. Berend brengt meer dan alleen woorden; hij brengt ervaringen die resoneren en transformeren.

Interactie en Energie: De Kern van Berends Presentaties

Berend’s presentaties zijn geen eenrichtingsverkeer. Ze zijn interactief, energiek en boeiend. Zijn liefde voor interactie met het publiek zorgt voor levendige sessies waarbij iedereen betrokken is. De inzet van fysieke werkvormen, niet alleen als energizer, maar ook als leerinstrument, getuigt van zijn creativiteit en expertise in het vak.

Een Veelzijdige Aanpak: Humor, Diepgang en Wijsheid

De veelzijdigheid van Berend is direct te merken. Hij combineert humor met diepgang, wat zijn sessies zowel vermakelijk als leerzaam maakt. Opgegroeid in een onderwijsgezin, is het delen van kennis hem met de paplepel ingegoten. Zijn presentaties zijn een unieke mix van theorie en praktijk, doordrenkt met persoonlijke anekdotes en inzichten.

Bokscoaching: Meer dan Alleen Training

Achter Berend staat Bokscoaching, een landelijk trainings- en coachingsbureau dat zich richt op bewustwording en gedragsverandering door middel van vechtsport. Hun benadering is innovatief, impactvol en richt zich op echte resultaten, variërend van teambuilding tot persoonlijk leiderschap.

Wil je een spreker die niet alleen een stoot kracht heeft, maar ook de strategische finesse om je publiek te boeien en te bewegen? Boek Berend Oosterhuis en geef jouw evenement een krachtige uppercut.

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Achtergrond

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Onderwerpen


Communicatie & Presentatie

Communicatie en presentatie zijn de sleutels tot succesvolle persoonlijke en zakelijke relaties. Onze sprekers communicatie begrijpen het belang van de juiste vaardigheden.

Lees meer


Leiderschap & Management

Onze sprekers maken gebruik van praktijkvoorbeelden, eigen ervaring en vaardigheden om op overtuigende wijze het nut van goed leiderschap en management aan te tonen.

Lees meer


Motivatie & Persoonlijke groei

Het is van belang om gemotiveerd te zijn en blijven om op persoonlijk als zakelijk vlak te kunnen groeien. Een spreker motivatie kan je de benodigde vaardigheden leren.

Lees meer


Teambuilding & Samenwerking

Onze ervaren teambuilding sprekers weten als geen ander hoe zij met bewezen samenwerkingsvaardigheden, tools en skills teams kunnen inspireren en motiveren om succesvol samen te werken.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Het is ons doel om een perfecte match te maken tussen jouw doelstellingen, de deelnemers en de spreker, dagvoorzitter of workshopleider die je bij ons boekt. Ons boekingsproces loopt daarom als volgt:

1. Je neemt telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.

2. Wij bellen je om jouw wensen te inventariseren en advies te geven. Op basis hiervan sturen we een vrijblijvende offerte toe.

3. Indien akkoord onderteken je de offerte digitaal en plannen wij een voorbespreking in met jou en de voorgestelde spreker of trainer.

Wij nemen het proces uit handen voor jou en zorgen dat alles perfect is geregeld.

Voor iedere inspiratiesessie, workshop of lezing plannen we een voorbespreking in met de spreker of trainer. Op deze manier weet je zeker dat er een goede match is tussen wat je wilt bereiken en wie je inhuurt.

Doorgaans heeft het de voorkeur om een telefonische voorbespreking te doen. Indien het om een grote opdracht gaat, is het mogelijk om een voorbespreking op locatie te plannen. Het kan zijn dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. Uiteraard overleggen we dit eerst met je.

Referenties

Tarief

Tussen de € 2.750 – € 3.250

Dit bedrag is inclusief:
– voorbespreking
– voorbereiding

Exclusief reiskosten 

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar advies of wil je meer weten over de beschikbaarheid? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Telefoon: 030-2072117

Berend Oosterhuis

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.