Meer informatie over Energizers Workshop Jongleren?
Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

Workshop Jongleren

Bent u op zoek naar een activiteit waarbij teambuilding centraal staat? Of wilt u de proactiviteit binnen uw organisatie verhogen? Een workshop jongleren is een fantastisch middel om teams hechter en proactiever te maken en met elkaar plezier te hebben. Wellicht wilt u de proactiviteit binnen uw organisatie verhogen. Ook hiervoor is een Workshop jongleren uitermate geschikt.

Er komen dagelijks zoveel dingen op ons af dat het een uitdaging kan zijn om alle ballen constant in de lucht te houden. Als je zelf kiest hoe je naar jezelf en je organisatie kijkt zul je zien dat je veel betere resultaten bereikt.

Een workshop jongleren is ideaal als (onderdeel van een) bedrijfsuitje! Jongleren is een activiteit waarvoor mannen en vrouwen dezelfde aanleg kunnen hebben, waarbij lengte en kracht geen voordeel betekenen. Iedereen doet mee, zelfs diegenen die bij sport meestal aan de kant staan.

Workshop jongleren: interactieve teambuilding

De workshop jongleren die wij aanbieden is zowel zakelijk als informeel in te zetten. We zorgen ervoor dat het begeleidende verhaal tijdens de jongleer workshop naadloos aansluit op de inhoud van de dag of het evenement. Op deze manier bent u er zeker van dat ook uw workshop jongleren een succes is. Neem contact met ons op en we vertel ons hoe we een aanvulling kunnen zijn op uw programma!

Iedereen kan leren jongleren tijdens een workshop jongleren!
Jongleren is eenvoudig en ongecompliceerd, en het leuke is: u kunt het overal doen! Na een korte maar spetterende jongleerintroductie gaan de deelnemers zelf aan de slag met de ‘kunst van het loslaten’. Doordat de workshop jongleren stapsgewijs is opgebouwd leert iedereen op een makkelijke manier hoe te jongleren. Uit ervaring blijkt dat zo’n 80% daadwerkelijk drie ballen in de lucht kan houden na afloop van de workshop.

Inhoud workshop jongleren

Hoe hou je alle ballen in de lucht als er zoveel op je afkomt? Humor en interactie is de basis van deze workshop. De gewenste inhoud wordt gekoppeld aan het jongleren. Om de workshop perfect aan te laten sluiten bij de wensen van de organisatie hebben we van tevoren telefonisch contact. Tijdens de workshop komen alle onderwerpen aan bod.

Nadat er een korte introductie is gehouden over hoe jongleren werkt gaan de deelnemers aan de slag. We starten met één bal in de lucht houden. Hoe hou je straks meerdere ballen onder controle? Stapje voor stapje, op het ritme van muziek leren de deelnemers jongleren. Ondertussen moeten ze elkaar aanmoedigen en op het tempo van de muziek moeten ze steeds sneller de ballen in de lucht houden. Een hilarische uitdaging waarbij veel gelachen wordt.

Bent u op zoek naar een leuke, snelle en stimulerende activiteit die ook nog eens leerzaam is en de teamspirit verhoogd? Dan is een workshop jongleren uitermate geschikt voor uw organisatie.

Mogelijke onderwerpen bij een workshop jongleren

Tijdens deze workshop kunt u onderstaande inhoud koppelen aan de activiteit:

  • Leren loslaten
  • Omgaan met verandering
  • Alle ballen in de lucht houden
  • Humor en interactie
  • Leren jongleren (iedere deelnemer kan jongleren aan het einde van de workshop)
  • Teambuilding
  • Patronen doorbreken
Het is ons doel om een perfecte match te maken tussen uw doelstellingen, de deelnemers en de spreker, dagvoorzitter of workshopleider die u bij ons boekt. Ons boekingsproces loopt daarom als volgt:

1. U neemt telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.

2. Wij bellen u om uw wensen te inventariseren en advies te geven. Op basis hiervan sturen we een vrijblijvende offerte toe.

3. Indien akkoord ondertekent u de offerte digitaal en plannen wij een voorbespreking in met u en de voorgestelde spreker of trainer.

Wij nemen het proces uit handen voor u en zorgen dat alles perfect is geregeld.
Voor iedere inspiratiesessie, workshop of lezing plannen we een voorbespreking in met de spreker of trainer. Op deze manier weet u zeker dat er een goede match is tussen wat u wilt bereiken en wie u inhuurt.
Doorgaans heeft het de voorkeur om een telefonische voorbespreking te doen. Indien het om een grote opdracht gaat is het mogelijk om een voorbespreking op locatie te plannen. Het kan zijn dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. Uiteraard overleggen we dit eerst met u.

Informatie aanvragen

Meer informatie over Workshop Jongleren?
Neem vrijblijvend contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.