Wil jij een dagvoorzitter inhuren?

Steeds vaker kiezen bedrijven en instanties er voor om een dagvoorzitter in te huren.  Wil jij ook een boeiende dagvoorzitter die een belangrijk zakelijk evenement, congres of bijeenkomst kan leiden? Natuurlijk wil je iemand die jouw bedrijfsbijeenkomst of event duidelijk en professioneel op de kaart zet. Een inspirerende dagvoorzitter stimuleert, motiveert én stelt de juiste vragen zodat het publiek interactief deel kan nemen. Door alle onderdelen op unieke wijze te verbinden zorgt de juiste dagvoorzitter ervoor dat alle deelnemers zich gehoord en gezien zullen voelen.

Wat doet een dagvoorzitter tijdens een bijeenkomst?

Met de juiste dagvoorzitter aan het roer van jouw evenement weet je zeker dat alle deelnemers na afloop terug zullen kijken op een bijzondere ervaring. Een goede dagvoorzitter weet op inspirerende en bijna natuurlijke wijze het publiek bij de sprekers en hun onderwerpen te betrekken. Natuurlijk zorgt de dagvoorzitter er ook voor dat alle sprekers op de juiste manier aan het woord komen. Een goede dagvoorzitter zal een brug leggen tussen het deelnemende publiek en de geboekte sprekers. Met de nodige kennis en door het stellen van de juiste vragen zal hij of zij zorgen dat er een onvergetelijk interactief evenement ontstaat.

Voor welk soort evenement zoek jij een dagvoorzitter?

Voordat je op zoek gaat naar de juiste spreker die jouw evenement als dagvoorzitter kan leiden is het belangrijk om jezelf af te vragen wat het doel van jouw bijeenkomst is. Wil je een motiverende dagvoorzitter die een bedrijfspresentatie in goede banen leidt? Zoek je een bekende kandidaat die jouw evenement onder de aandacht van het grote publiek brengt? Vraagt jouw bijeenkomst om een vrouwelijke dagvoorzitter aan het roer, omdat dat beter bij het thema past? Ons aanbod aan Nederlandse sprekers en inspirerende vrouwelijke dagvoorzitters biedt professionals die gespecialiseerd zijn in unieke thema’s zoals bijvoorbeeld duurzaamheid, artificial intelligence en leiderschap. Een groot deel van de dagvoorzitters die je via ons kunt boeken kunnen zelfs als keynote sprekers deelnemen aan jouw event.

Een dagvoorzitter boeken voor een online event of bijeenkomst op locatie?

De ontwikkelingen in de evenementenbranche staan, net als in andere bedrijfstakken, niet stil en dat is de laatste jaren ook duidelijk te merken aan het soort bijeenkomsten dat dagvoorzitters leiden. Voorheen was het heel normaal om dagvoorzitters te huren voor grote live evenementen met veel publiek op locatie en dat zal ook lang nog zo blijven. Maar er zijn ook steeds meer dagvoorzitters en sprekers die zich toeleggen op het leiden van en spreken op online events. Voor zowel grote online meetings als kleinschalige workshops zijn er motiverende dagvoorzitters en sprekers beschikbaar. Als jouw event daarom vraagt dan kunnen we je helpen om de juiste dagvoorzitter te vinden voor jouw web-event, online-bijeenkomst of virtuele bedrijfspresentatie. Jouw evenement vraagt om de expertise van een geschikte dagvoorzitter en wij ondersteunen je graag bij het kiezen van de meest geschikte professional. Op die manier weet je zeker dat je een blijvende indruk achterlaat op jouw publiek.

Lieselore van Dijkhuizen